Ztreek — Wat zeggen anderen?

Wat zeggen anderen?

Lees wat andere, samenwerkingspartners en klanten te zeggen hebben over ‘de ztreken van Ztreek‘. Neem hieronder een kijkje tussen de referenties en zie waarom Ztreek de juiste keuze is voor jou!

Aanpakken

Nederland

Aanpakken

Nederland

Enthousiasme, positieve belangstelling en flexibiliteit.

In het kader van het 200-jarig bestaan van de Kolonie van Weldadigheid in Veenhuizen heeft team Ztreek bijgedragen aan het slot-evenement, door met acht posterborden de ontwikkeling van de agrarische sector in dit dorp op een inzichtelijke en begrijpelijke manier te presenteren. Na een degelijke voorbereiding zijn ze gekomen tot een goede uitleg van een heel actueel en soms complex onderwerp. Saraï en Joëlle werkten enthousiast, met positieve belangstelling en flexibiliteit aan deze opdracht. Knap gedaan!! Wij gaan hier nog jaren plezier aan beleven!

Peter Scholten

Voorzitter Stichting Veenhuizen 200 jaar

Dynamisch, leergierig en zeer betrouwbaar!

Als Netwerkregisseur van de sectortafel Vrijetijdseconomie heb ik super goede ervaringen met Ztreek. Jong, dynamisch, leergierig en zeer betrouwbaar.  Ze hebben voor mij de netwerkbijeenkomst op de Horecavakbeurs in Hardenberg georganiseerd en dat was tot in de puntjes verzorgd. Flexibel en stressbestendig, want in de aanloop gaat het altijd anders dan gepland. Altijd met een snelle en correcte terugkoppeling en altijd met de focus op een goede oplossing voor alle partners. 

Ook bij andere projecten, zoals Kunst van de Korte Keten en  de lancering van het Kleinste Museum bij Streekfeest De Waard, blonken Saraï & Joëlle (en tot voor kort ook Daniël)  uit in  enthousiasme en organisatietalent. Ik kan ze van harte bij jullie aanbevelen.’

Henk van Voornveld

Roachfield Consulting, voorheen directeur MarketingOost

Veerkrachtig en vastberaden.

Als Vechtdal Marketing hebben we al snel na de oprichting samengewerkt met Ztreek. Joëlle en Saraï staan voor het beste van wat een jonge start-up te bieden heeft: enthousiasme, vastberadenheid en een ongekende drive voor de lokale voedselketen. Hun passie voor het lokale verhaal is aanstekelijk. Ztreek heeft ons met hun proactieve en oplossingsgerichte aanpak geholpen bij het organiseren van verschillende initiatieven, waaronder het project ‘Kunst van de Korte Keten’ en ‘Het Kleinste Museum van Nederland’. Zelfs bij tegenslag blijven Joëlle en Saraï veerkrachtig en vastberaden om van een project een succes te maken. Hun oog voor kwaliteit en professionaliteit blijkt uit elk aspect van hun werkzaamheden. Van de organisatie en coördinatie van een streeklunch voor 155 personen tot het op maat maken van excursies voor ondernemers, Joëlle en Saraï zorgen ervoor dat alles van A tot Ztreek geregeld wordt.

Rolf Halverhout

Gebiedsmanager Vechtdal – Vechtdal Marketing

Handen uit de mouwen en gaan!

Ztreek is een onwijs fijne samenwerkingspartner om concrete projecten en activiteiten van de grond te krijgen.

Vanuit A NXT Level werk ik als aanjager en projectleider aan veel mooie regio plannen. Vaak hebben overheden en ondernemers een steuntje in de rug nodig om tot concrete uitvoering te komen. Ztreek helpt ontzettend goed bij creatieve ideevorming, projectontwikkeling en marketing. Ztreek is een geschikte partij om tot vernieuwde ideeën en vooral, uitvoering te komen. Ze hebben een frisse blik en zijn onwijs gemotiveerd. Ze zijn jong, gedreven, hebben een slim koppie met hersenen en pakken projecten professioneel op. Ze doen er alles aan om optimaal eindresultaat te behalen. Handen uit de mouwen en gaan. Aanrader om ze bij jou projecten in de korte keten te betrekken!

Anieke van Wijnen

A NXT Level

Een heerlijk team om mee samen te werken!

Over de dames (en tot voor kort) heer van Ztreek kan ik alleen maar positief zijn. Wat een heerlijk team om mee samen te werken!

Vanuit het project ‘Kunst van de Korte Keten’ hebben we maandenlang gewerkt om van een idee naar een prachtige uitwerking te werken. Saraï, Joëlle (en tot voor kort Daniël) zijn enorm harde werkers. Ze pakken alles aan, van brainstorm tot een uitvoerbaar plan, van communicatie tot hands-on keihard werken, deze toppers kunnen het allemaal! Het was soms best stressen, maar met veel plezier en lol werd er steeds weer verder gewerkt om de hoogst haalbare doelen te behalen!

Maar het belangrijkste is wel dat ze impact willen maken en dit vol overgave in hun bedrijf tot uiting brengen.

Ik heb genoten van onze samenwerking, we hebben samen een knaller van een project neergezet, waarbij verbinding tussen streek en stad centraal stond. Zij zijn daarna verder gegaan met dit concept, om er opnieuw weer een daverend succes van te maken. Ik heb een heerlijke tijd met deze talentvolle slimmerds mogen doorbrengen en heb genoten van hun enthousiasme en doorzettingsvermogen! Blij dat ik jullie heb mogen ontmoeten en dit project met jullie heb mogen draaien. Graag tot de volgende lieverds!!!

En voor allen die dit lezen, met deze fantastische mensen WIL je samenwerken! Toppers zijn het!

Judith Elders

De Meisjes van Plezier